Senseo Kaffepuder

senseo_kaffepuderSenseo kaffe puder er bygget på et bygningssystem der er udviklet af Douwe Egberts i samarbejde med Phillips. Senseo systemet har på mange måder været forgængere til mange af de systemer vi kender i dag. Ifølge folkene bag Senseo systemet, så har det taget omkring 10 år at udvikle Senseo systemet.

Da Senseo kom frem var det intet mindre end en revolution for kaffehungrende mennesker verden over. Alle havde nu muligheden for at få deres egen automat lignede kaffemaskine ind i køkkenet og man kunne nu pludselig brygge sig en kop velsmagende kaffe på under 20 sekunder.

Det var altså enormt tiltalende for kaffeelskere både at kunne få forskellige smagsvarianter og en simpel brygning hvor Senseo maskinens beholder skulle blot fyldes op med vand, Senseo kaffepuden ligges i en lille beholder og et tryk på startknappen.  Senseo succes kan tydeligt ses i de tal som Phillips offentliggjorde i 2005 (4 år efter den første Senseo kaffemaskine kom i handlen i Holland) – her havde Senseo Kaffemaskinen solgt i mere end 10 millioner eksemplarer og der var samtidig solgt mere end 4 milliarder senseo kaffepuder. Tre år efter var salget fordoblet og havde således oversteget mere end 20 millioner solgte Senseo kaffemaskiner.

I 2007 lancerede Senseo anden generation af deres succesfulde kaffemaskine. I modsætning til den første generation af Senseo Kaffemaskiner kunne man nu justere højden på Senseo maskinen således at der var mulighed for at sætte en større kop under Senseo maskinens hældetud. Den nye maskine havde også en større vandbeholder med en smart feature der gav mulighed for at justere på den mængde af varmt vand man ønskede i koppen. Det var således muligt at lave sin kaffe i forskellige temperaturer.

Senere udviklede Senseo deres maskiner med en separat mælkebeholder, således at det nu var muligt at lave de kendte italienske kaffe og mælk kombinationer som f.eks en Café Latte eller en Cappucino. Men de italienske lækkerier var ikke anerkendt alle steder da Senseo maskinen ikke er i stand til at brygge en espresso – hvilket jo er hovedingrediensen i disse italienske kaffe lækkerier.

Senseo’s eventyr stopper i USA i 2011 hvor koncernen bag Douwe Egberts ”Sara Lee” beslutter at tage Senseo produkterne af det amerikanske marked. I Europa kan man forsat købe både Senseo Maskiner og Senseo kaffepuder. Og der er udviklet meget på de forskellige kaffeblandinger siden opstarten i 2001. I dag kan du få Senseo kaffepuder i hvad der kaldes Mild, Regular, Mocca, Dark Roast og Ekstra Dark. Herudover findes der en række koffeinfri varianter. Du finder også en række special blends som alle er lavet på arabica bønner, heriblandt Senseo Colombia, Senseo Kenya og Senseo Brazil. Du kan også købe Senseo kaffepuder med forskellige tilførte smage som f.eks Senseo Vienna, Senseo Rio de Janeiro. Senseo’s seneste skud på stammen er deres Senseo mælke varianter som indeholder Senseo Hot Choco, Senseo Cappuccino Choco samt Senseo Cappuccino

Hvis du er på jagt efter billige Senseo kaffepuder kan du købe alle de ovenstående kaffepuder online hos Kaffedeal.dk

Bendict Nisbeth-Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *