Pep din kaffe op med kaffesirup

Siden kaffens oprindelse tilbage fra det gamle Etiopien, har selve kaffe smagen gennemgået en revolutionær udvikling. På hvilken som helst cafe man i dag indtræder, tilbydes der ikke kun den sorte kaffe serveret fra kaffemaskinen.

Kaffen kommer i så mange varianter at enhver er velkommen og kan nyde godt af den sorte drikke. Foruden de forskellige varianter har producenterne også udviklet forskellige kaffesirupper der kan tilsættes for at forsøde smagsforstærke og twiste kaffen.

Kaffesirup kan købes stort set overalt og markedet er stort. Med de mange forskellige slags kaffesirup, kan man efterhånden fremstille sin helt egen unikke smag. Ingen påstår at kaffesirup egner sig bedst til kaffe, milkshakes eller kakao. Kaffesirup kan også med deres forskellige frugtsmage tilsættes i drinks og cocktails hvor det kan blandes i flødeskum. Kaffe sirup kan også være det der sætter det sidste pift til en lækker dessert, blandt andet pandekager og vafler, eller blot hældes over en skål med blandet frugt.

Forkæl dig selv og overrask andre med en af de mange forskellige slags kaffesirupper der kommer i 5, 25 og 70 cl. Mulighederne med kaffesirup er uendelige og det er i dette tilfælde kun fantasien der sætter grænser for hvad kaffesirup kan anvendes til.

Se de forskellige slags kaffesirup her

Routin kaffesirup

Routin kaffesirup fra kaffedeal

Bendict Nisbeth-Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *